
Μπερδεύουμε τις φράουλες με το κονιάκ και την ζάχαρη σε μια απολαυστική και πανεύκολη συνταγή.
Υλικά:
1 κιλό φράουλες
1–2 σφηνάκια κονιάκ
3–5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη κρυσταλλική
Εκτέλεση:
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις φράουλες.
Τις κόβουμε στην μέση ή στα τέσσερα, ανάλογα με το μέγεθος της φράουλας.
Τις τοποθετούμε σε ένα γυάλινο μπωλ, σκορπίζουμε την ζάχαρη και ραντίζουμε με το κονιάκ.
Αφήνουμε τουλάχιστον 3 ώρες στο ψυγείο να λιώσει η ζάχαρη και τις απολαμβάνουμε παγωμένες.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της συνταγής στη σελίδα μας στο Facebook
Trackback από την ιστοσελίδα σας.