Μια εύκολη και πολύ γρήγορη συνταγή για να φτιάξουμε σπιτικά τρουφάκια με ινδοκάρυδο. Η γεύση τους είναι πραγματικά φοβερή.
Συστατικά:
* 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
* 1 πακέτο μπισκότα πτί μπέρ
* 100 γραμμάρια ινδοκάρυδο
* 1 βανίλια
Εκτέλεση:
1. Χτυπάμε στο multi τα μπισκότα, να γίνουν σκόνη.
2. Ρίχνουμε τη βανίλια, το γάλα και το μισό ινδοκάρυδο και τα ζυμώνουμε απαλά.
3. Τα πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα περνάμε από το υπόλοιπο ινδoκάρυδο.
4. Τα βάζουμε στο ψυγείο να σφίξουν.
Tags: βανίλια, ζαχαρούχο γάλα, ινδοκάρυδο, μπισκότο
Trackback από την ιστοσελίδα σας.